Anasayfa > 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinlikleri için Kars Belediyesi her yıl düzenlediği kadın vatandaşlara yönelik eğlence programının yanında şu etkinliklerde gerçekleştirmeyi planlıyor.
06 Mart 2017 pazartesi günü saat 10.00 da Belediye Çok Amaçlı Salonda kadın personellerimiz için film gösterimi
Kurtuluş Son Durak filmi, Film 2012 yapımı geçmiş yıllarda Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlükleri tarafından kadın vatandaşlar için gösterimi yapılmış, şiddete karşı eğitici temaların işlendiği pozitif farkındalık yaratan bir komedi film.
07 Mart 2017 Salı günü saat 13.00 de Belediye Çok Amaçlı Salonda Emniyet Müdürlüğü Personeli Psikolog Gizem KARAHÜSEYİN tarafından sunulacak, Aile içi Sağlıklı İletişim, Öfke Kontrolü konularının yer alacağı soru cevap karşılıklı sunum programı
08 Mart 2017 Çarşamba günü saat 13.00 de İmparator Düğün Salonunda Kadın Vatandaşlar için ücretsiz eğlence programı.